Siirry sisältöön

Rengaskoneet

Rengaskoneet edullisesti ammattikäyttöön

Eurovulk toimittaa huippulaadukkaat M&B-merkin rengaskoneet ja tasapainotuskoneet lisävarusteineen autokorjaamoihin, rengasliikkeisiin ja muuhun ammattikäyttöön. Edustamamme koneet ovat monipuolisesti varusteltuja, pitkäikäisiä ja kestävät kovaakin käyttöä moitteettomasti. Valikoimiimme kuuluvat niin kevyen kuin raskaankin kaluston rengaskoneet sekä tasapainotuskoneet, joilla asennus- ja vaihtotyöt hoituvat sujuvasti ja jämäkästi milloin tahansa. Konemyynnin lisäksi löydät meiltä myös rengaskoneiden varaosat. Tutustu laajaan konevalikoimaamme ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Hanki kevyen tai raskaan kaluston rengaskone Eurovulkilta

Kun hankinnassa on kevyen tai raskaan kaluston rengaskone, kannattaa kääntyä Eurovulkin asiantuntijoiden puoleen. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia koneita, joista valitsemme kanssasi sopivimman juuri sinun yrityksesi käyttöön. Hyvinvarustelluilla rengaskoneillamme asennat tai vaihdat kaikenlaiset renkaat helposti ja nopeasti. Koneillamme renkaanvaihto sujuu mm.

  • henkilöautoon
  • pakettiautoon
  • kuorma-autoon
  • metsäkoneisiin
  • maansiirtokoneisiin
  • traktoriin

ja muihin ajoneuvoihin. Edustamamme M&B-merkin koneet ovat turvallisia ja luotettavia käyttää; tekniikaltaan ja toiminnoiltaan ne edustavat alan terävintä kärkeä. Olipa kyse siis kevyen tai raskaan kaluston renkaista, parhaat rengaskoneet hommaan löydät meiltä.

Renkaan tasapainotuskone sekä kevyelle että raskaalle kalustolle

Renkaan tasapainotuskone on oleellinen laite niin kevyen kuin raskaankin kaluston kanssa operoiville asiakkaillemme. Eurovulkin kattavasta konevalikoimasta saat hankittua tasapainotuskoneet kummankin kaluston tarpeisiin. Renkaan tasapainotus parantaa:

  • ajomukavuutta ja -turvallisuutta
  • ajoneuvon vakautta ja ohjautuvuutta
  • suorituskykyä
  • nopeusmittarin tarkkuutta

Lisäksi renkaiden tasapainotus vähentää renkaiden sekä ajoneuvon nivelien kulumista. Koneillamme renkaiden tasapainotus sujuu helposti ja pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistäkin tarkemmin ja tehokkaammin.

Rengaskoneen varaosat helposti ja nopeasti

Vaikka M&B -rengaskoneet ja -tasapainotuskoneet ovat käyttöiältään pitkiä ja kestävät kovaakin kulutusta, tarvitaan niihinkin ennemmin tai myöhemmin varaosia. Konemyynnin ohella saat hankittua meiltä rengaskoneen varaosat mallikohtaisesti. M&B -merkin asiantuntijoina osaamme neuvoa sinua tarpeellisissa varaosaostoissa joko akuuttiin tarpeeseen tai ennakoivasti. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme parhaiten olla avuksi.

M&B Engineering on perustettu 6. Helmikuuta 2006 Franco Magnani ja Dido Bonin toimesta. Yhtiö perustajat aloittivat heidän ammatillisen työuran auton rengasalalla toimivassa huippuluokan yrityksessä Gorreggion kaupungissa.Tämä yritys oli johtavassa asemassa oleva asennuskoneiden ja tasapainojoneiden valmistajana. Franco Magnani ja aloitti oman teknisen -ja kaupallisen työuransa 1959 ja Dido Boni aloitti sen tasan kymmenen vuotta myöhemmin 1969.  Tammikuussa 1975 yhdessä kahden muun kumppanin kanssa he perustivat yhtiön nimeltä Sicam ollen siinä vetovastuussa aina vuoden 2005 Elokuulle asti.  Tänä aikana he saavuttivat menestystä ja mainetta kaikkialla maailmassa rengasasennukseen tarvittavien laitteiden suunnittelijona ja valmistajina.

M&B Engineering yhtiö perustettiin jotta Herrojen Magnani ja Boni ammatillinen ja tekninen osaaminen voitaisiin siirtää heidän jälkipolvilleen, jotka jo nyt ovat M&B yhtiön tukipilari. Yhtiön ympärille on kerääntynyt iso joukko ammattilaisia.

M&B Engineeringin korjaamolaitteilla on arvostetut  ISO 9001-2008 ja ISO 14001 laatusertifikaatit.

Eurovulk OY on M&B Engineeringin puolelta tunnustettu ja sertifioitu rengaskoneiden jälleenmyyjä.