Nostolaitteet | Hallitunkit | Nostimet

Nostolaitteet | Hallitunkit | Nostimet

Hallitunkki ja muut nostolaitteet Eurovulkilta

 

Autokorjaamon tai renkaanvaihtopisteen keskeisimpiä työkoneita ovat erilaiset nostolaitteet, joiden avulla päästään helpommin työskentelemään ajoneuvon renkaanvaihdon tai muun työtehtävän parissa. Eurovulkin nostolaitevalikoimaan lukeutuvat mm. hallitunkki, rengaskärry sekä sähkötoiminen autonnostin. Työskentelitpä sitten kevyen tai raskaan kaluston parissa, pystymme tarjoamaan jämerät ja kestävät nostolaitteet, joilla niin henkilöauton kuin kuorma-autonkin nostaminen käy helposti ja nopeasti. Edustamamme laitteet ovat käytännöllisiä, testattuja ja turvallisia sopien siten erinomaisesti ammattikäyttöön. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinun yrityksellesi sopivimmasta vaihtoehdosta.

 

Hallinostimet henkilöautoille

 

Eurovulkilta hankit laadukkaat ja luotettavat piennostimet, joilla henkilöautojen, pakettiautojen, kevyiden kuorma-autojen ja retkeilyautojen nostotyöt sujuvat turvallisesti. Erityisesti tunkit ovat korjaamojen ja pajojen tavallisimpia ja käytetyimpiä peruslaitteita. Valikoimaamme kuuluvat:

 

  • hallitunkki
  • paineilmatunkki
  • sähkötoiminen autonnostin

 

Edellä mainittujen nostolaitteiden kapasiteetti vaihtelee 2 tonnista aina 5 tonniin. Matala tunkki, joka nostaa ajoneuvon kuitenkin keskimäärin 50cm:n korkeuteen, mahdollistaa hyvän ulottuvuuden huoltotoimille.

 

Autonnostimet raskaalle kalustolle

 

Raskaan kaluston nostotyöt vaativat luotettavat, vakaat ja tukevat nostolaitteet, jotka ovat nostokapasiteetiltaan riittävän suuria. Raskaan kaluston nostimista valikoimaamme kuuluvat:

 

  • raskaan kaluston tunkki
  • rengaskärry

 

Raskaan kaluston tunkkien nostokapasiteetti vaihtelee 15 tonnista jopa 60 tonniin. Rengaskärryllä pyörän ottaminen ja laittaminen auton alle navalle käy käden käänteessä. Raskaan kaluston nostotöissä turvallisuutta ei voi korostaa liikaa; edustamamme tuotteet ovat luotettuja, testattuja ja tunnettuja, joten voit huoleti valita valikoimaamme kuuluvat autonnostimet raskaalle kalustolle yrityksesi käyttöön.

 

Eurovulkin laitteilla nostokapasiteettia aina 60 tonniin asti

 

Olipa kyseessä hallitunkki, paineilmatunkki tai muu nostolaite, edustamillamme laitteilla teet nostotyöt turvallisesti ja oikein. Laitteidemme nostokapasiteetti ulottuu 2 tonnista aina 60 tonniin asti; työskentelitpä siis kevyen tai raskaan kaluston kanssa, pystymme tarjoamaan sopivat nostolaitteet juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Edustamamme laitteet ovat jämeriä, kestäviä sekä luotettavia ollen järkevä sijoitus yrityksesi vakikalustoon. Neuvomme sinua mielellämme parhaan nostolaitteen löytämisessä - ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hallinostimet henkilöautolle
Hallinostimet henkilöautolle
Autonnostimet raskaalle kalustolle
Autonnostimet raskaalle kalustolle
 
1